Trei copii morți într-un incendiu devastator. Gestul mamei i-a ucis

Trei copii au murit într-un incendiu devastator. Nenorocirea s-a petrecut luni dimineața în localitatea Uricani, județul Hunedoara.

Incendiul a avut loc într-un bloc cu patru etaje, într-un apartament de la ultimul etaj, iar când a fost dată alarma, focul cuprinsese întregul acoperiş. Forţe impresionante ale pompierilor au fost mobilizate pentru salvarea celor trei micuţi, însă efortul a fost în zadar.

Primele informaţii arată că micuţii au fost lăsaţi singuri în locuinţă de către mama lor şi pentru că aveau electricitate, femeia le-a aprins o lumânare şi a plecat de acasă. La întoarcere şi-a văzut locuinţa cuprinsă de flăcări şi a încercat să stingă incendiul, dar nu a reuşit şi a fugit în loc să ceară ajutor, scrie Avântul Liber.

"În urma incendiului, un copil de un an a murit carbonizat, sora lui de opt ani a decedat la spital în urma unui stop-cardio respirator, iar fratele lor mai mare, în vârstă de zece ani, a murit intoxicat cu fum. Din primele cercetări rezultă că incendiul a izbucnit de la o lumânare aprinsă lăsată de mama lor", a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, Bogdan Dănăiaţă.

Sursa citată a mai precizat că focul a afectat şi alte două apartamente aflate în vecinătate, precum şi acoperişul blocului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel