Transportatorii, discuţii cu Rovana Plumb, ministrul interimar al Transporturilor

Rovana Plumb
Rovana Plumb

Rovana Plumb s-a întâlnit luni cu o delegaţie a reprezentanţilor Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT), în vederea identificării unor soluţii pentru problemele existente în domeniul transportului rutier de călători şi mărfuri, informează un comunicat al ministerului de resort. 

'La Ministerul Transporturilor suntem conştienţi că, în ciuda eforturilor depuse, pot exista în continuare situaţii ce afectează zona transportului rutier. De aceea am apreciat deschiderea manifestată de patronatele din transportul rutier pentru un dialog constructiv şi eficient cu ministerul şi am convingerea că, în ciuda complexităţii problemelor expuse, vom găsi împreună soluţiile viabile pentru depăşirea oricăror obstacole. Totodată, vă adresez invitaţia ca aceste întâlniri să devină parte a unui dialog permanent în care soluţiile propuse de dumneavoastră să se concretizeze inclusiv sub forma unor iniţiative legislative', a declarat ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb. 

Ce subiecte au mai fost discutate



Efectele produse prin intrarea în vigoare a OMT nr. 1824/2018 şi situaţia generată de aplicarea supraccizei pe carburanţi au fost printre subiectele aflate pe agenda discuţiilor. Potrivit MT, în cadrul şedinţei s-a decis crearea unui grup de lucru format din reprezentanţii celor implicaţi în transportul rutier având ca obiect legislaţia comunitară privind pachetele de mobilitate, pe care România le gestionează în perioada Preşedinţiei României la Consiliul UE. La discuţiile de la MT au participat secretarul de stat coordonator, reprezentanţii direcţiilor de specialitate din cadrul ministerului şi reprezentanţii Autorităţii Rutiere Române. 

Vezi şi: Astrograma României arată că avem protecție. Care este explicația

Toader, anunţul serii: Voi face public

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel