Transformers în IMAX la Cinema City. De ce trebuie să vezi Transformers

După o zi grea de muncă, vă puteți relaxa cu un film bun la Cinema City: Transformers. Mai multe vedete, printre care What's Up, Irina Margareta Nistor, Alina Eremia, Alex Mataev și Mircea Zara, au văzut Transformers și spun că a fost o experiență de neuitat.

Trei motive să îi urmărești în sala Romtelecom IMAX pe Optimus Prime și Bumble Bee, în lupta împotriva Decepticon-ilor:

1. Transformers: Exterminarea este singurul blockbuster din istoria cinematografiei care folosește noua cameră digitală 3D IMAX. Pentru că este de 2 ori mai ușoară decât celelalte camere digitale 3D de pe piață, echipa de producţie a putut filma scenele de urmărire și imagini din elicopter într-un mod ce era imposibil până acum.

2. Vei avea cea mai intensă experiența 3D de până acum din România, doar în IMAX. Filmul este primul blockbuster din 2014 filmat în full 3D pentru IMAX, al doilea fiind Insula Lemurilor.

3. Secvențele de acțiune se lărgesc mai mult pe ecranul IMAX, pentru a aduce spectatorul în mijlocul acțiunii. Exclusiv la Cinema City, în sala Romtelecom IMAX®, vei vedea secvenţe filmate cu camerele digitale 3D IMAX® la un format al imaginii de 1.9:1. Cu alte cuvinte, imaginea va fi cu 26% mai mare decât într-un cinematograf standard, pentru o experienţă 3D IMAX® cu adevărat captivantă. Filmul rulează în IMAX, exclusiv la Cinema City, începând din 27 iunie. Intră aici pentru a afla programul complet: www.cinemacity.ro.

Ce spun vedetele despre filmul Transformers

"Sunt fan al seriei Transformers și am și auzit niște lucruri interesante despre cum s-a filmat Exterminarea. Așa că am zis că, dacă tot avem puțin timp la dispoziție, să venim să ne distrăm cu roboții. Cât despre Goofy, dacă tot ne gândim de atâta timp să facem un copil, am zis să ne obișnuim de pe acum cu jucăriile după noi, mai ales că e unul din personajele mele preferate din copilărie", a spus What's Up.

„Filmul te transformă și pe tine, spectator, în copil fascinat de mașinăriile cu dublă identitate, care-n film sunt viu colorate și costumate (nu degeaba era și un cronicar de modă la IMAX).
Ceea ce va cuceri orice cinefil e scena de început cu magia cinematografelor de altă dată, unde puteai întâlni iubirea vieții. Mai apoi trece la o călătorie în jurul Pământului (pe la Marile Puteri), în numai 2 ore și jumătate, cu CIA-ul după tine și cu Optimus Prime salvatorul omenirii", a zis și Irina-Margareta Nistor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel