EXCLUSIV  Transformare pentru o ZODIE! Își schimbă viața, momente extraordinare. Nu se mai aștepta

Horoscop. FOTO PEXELS
Horoscop. FOTO PEXELS

Marte, planeta acțiunii, va retrograda, în perioada 10 septembrie - 14 noiembrie, în semnul Berbecului. Ce înseamnă acest lucru pentru o zodie, aflați de la astrologul Daniela Simulescu. 

„Faceți o mică revizie printre prieteni. Cine vă e și cine nu vă e prieten. Cine e aproape, cine nu e. De asemenea, gândiți-vă la planurile de viitor, pentru că Marte retrogradează acolo și face careu cu toate planetele în Capricorn în Casa 8. Planurile pe care vi le-ați făcut anul acesta sunt sustenabile? Sau doar vă doriți să faceți ceva, dar voi nu v-ați făcut un buget înainte? Nu știți ce resurse trebuie să alocați?  

Casa 8 are legătură și cu tot ceea ce înseamnă transformare. Îndrăzniți să faceți schimbări pentru viitorul vostru pe care înainte nu le-ați fi făcut! Da, poate că aveați planuri pentru 2020. Au fost bine construite sau nu? Îndrăzniți să schimbați ceva acum, să faceți planuri acum și să fie bine alese”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

Marte e retrograd în Berbec din 10 septembrie. Răsturnări de situație. Informații în premieră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel