EXCLUSIV  Transformare pentru o ZODIE! Își schimbă viața, momente extraordinare. Nu se mai aștepta

Horoscop. FOTO PEXELS
Horoscop. FOTO PEXELS

Marte, planeta acțiunii, va retrograda, în perioada 10 septembrie - 14 noiembrie, în semnul Berbecului. Ce înseamnă acest lucru pentru o zodie, aflați de la astrologul Daniela Simulescu. 

„Faceți o mică revizie printre prieteni. Cine vă e și cine nu vă e prieten. Cine e aproape, cine nu e. De asemenea, gândiți-vă la planurile de viitor, pentru că Marte retrogradează acolo și face careu cu toate planetele în Capricorn în Casa 8. Planurile pe care vi le-ați făcut anul acesta sunt sustenabile? Sau doar vă doriți să faceți ceva, dar voi nu v-ați făcut un buget înainte? Nu știți ce resurse trebuie să alocați?  

Casa 8 are legătură și cu tot ceea ce înseamnă transformare. Îndrăzniți să faceți schimbări pentru viitorul vostru pe care înainte nu le-ați fi făcut! Da, poate că aveați planuri pentru 2020. Au fost bine construite sau nu? Îndrăzniți să schimbați ceva acum, să faceți planuri acum și să fie bine alese”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

Marte e retrograd în Berbec din 10 septembrie. Răsturnări de situație. Informații în premieră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel