EXCLUSIV  Transformare majoră pentru o ZODIE. Universul o susține, iar la final va fi de nerecunoscut!

Horoscop
Horoscop

Urmează o perioadă foarte importantă pentru o zodie. 

Tranzitul lui Marte în Berbec a început pe 28 iunie 2020 și se va încheia pe 7 ianuarie 2021. Ce înseamnă acest lucru pentru o zodie?

„Sunteți puși pe cheltuieli cum nu ați fost niciodată. Și veți cheltui! Dar veți face și bani. Pentru mulți dintre voi, vor apărea noi metode de câștiguri, faceți ceva pe cont propriu sau vă ajută cineva, aveți o pasiune. În general, veți cheltui foarte mulți bani, de multe ori pe nimicuri, pentru că vă grăbiți. Dar Marte în Berbec s-ar putea să vă dea o idee, o investiție care să vă ajute în viață. Deși încă nu aveți resursele necesare, cereți niște bani, un bonus, o mărire de salariu, vă gândiți cum să câștigați mai mult. Nu vă lăsați! Mult e până vă puneți la treabă, după Universul vă ajută să câștigați bani. Grijă puțin la alimentație și la cum vă valorificați”, a spus Daniela Simulescu despre Pești și cei cu ascendent în această zodie.

VEZI ȘI: Predicție minunată pentru o ZODIE până-n 2021! Doar visa la așa ceva!

Despre acest tranzit important, dar și despre cum li se va schimba viața zodiilor, aflați mai multe în cadrul emisiunii realizate de astrologul DCNews, Daniela Simulescu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel