Traian Băsescu deschide școală de politiceni. Consiliera Elenei Udrea vrea să învețe de la fostul președinte

Fostul preşedinte Traian Băsescu vrea să pună bazele unei şcoli de politicieni, instruiţi chiar de el, iar pentru asta a început deja să caute un spaţiu în Bucureşti, potrivit România TV. Între primii cursanți care așteaptă cu nerăbdare să învețe de la Traian Băsescu se numără și consiliera Elenei Udrea, Otilia Androne.

Promisiunea fostului președinte Traian Băsescu de a face o școală de politicieni este mai veche, însă fostul șef al statului spune că a aşteptat să primească un birou de la Guvern, după tot scandalul cu casa de la stat.

"O să fac şcoala de politicieni, să îi învăţ pe politicieni puţină politică. Am tot sperat să îmi dea Guvernul birou, dar nu mi-a dat, aşa că o să fac în altă parte sediul academiei", a spus Traian Băsescu.

Pe cine vede Băsescu la Primăria Capitalei: Aș merge pe mâna sa

Consiliera Elenei Udrea, Otilia Androne, vrea să fie printre primii elevi ai lui Băsescu. "Probobabil ne va spune care sunt problemele politicii europene, ale noastre şi chestii esenţiale ale politicii româneşti. Pentru mine, Traian Băsescu este un model şi probabil pentru mulţi tineri din România va fi un model", a declarat pentru sursa citată Otilia Androne.

Ţinta fostului şef de stat sunt însă şi politicienii de peste Prut, care şi-au şi făcut studiile în România, şi care vor să înveţe de la Băsescu. "Foarte mulţi membri ai Guvernului şi Parlamentului din Republica Moldova şi-au făcut studiile în România. De asemenea, dintre cei de la Curtea Constituţională. Nu vorbim de Dorin Chirtoacă, care a fost realizatorul emisiunii "Surprize, surprize", cu Zâna (Andreea Marin - n.r.). A plecat de la TVR şi a ieşit primar la Chişinău", a spus Traian Băsescu.

Adrian Năstase: România nu trebuie să plătească pentru frustrările lui Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel