Tragedie în SUA. Morți și răniți după ce un club a luat foc

Cel puţin nouă persoane şi-au pierdut viaţa şi 25 sunt date dispărute după izbucnirea unui incendiu într-un depozit în care se ţinea o petrecere, în Oakland, California.

Clădirea, situată în cartierul Fruitvale, găzduia complexe în care oamenii munceau şi locuiau şi nu avea sistem antiincendiu, a declarat un reprezentant al pompierilor pentru un ziar local.

Postul local KTVU a transmis că pompierii din Oakland au răspuns unui apel cu privire la izbucnirea unui incendiu la un depozit, vineri, la ora locală 23:30, şi că se aflau încă la locul incendiului, sâmbătă dimineaţa.

Pompierii au declarat pentru KTVU că în interiorul depozitului se aflau circa 50 de oameni. Potrivit poliţiei, în clădire îşi desfăşoară activitatea un grup de artişti, care îşi au acolo studiourile.

Prietenii şi rudele participanţilor la petrecere au intrat sâmbătă dimineaţa pe paginile de social media pentru a afla veşti despre cei dragi, potrivit East Bay Times. Unii au postat imagini şi mesaje pe Facebook despre persoane de care nu reuşeau să dea, în timp ce alţii au transmis că au putut să scape nevătămaţi, potrivit sursei citate.

"Era foarte cald, prea mult fum, trebuia să ies de acolo. Simţeam cum mi se jupoaie pielea şi cum nu mai pot să respir din cauza fumului. N-au reuşit să pun în funcţiune stingătorul de incendii", a scris Bob Mule, un fotograf care locuieşte în clădire. Mule a suferit arsuri minore şi a povestit că a văzut o altă persoană sărind pe geam de la etajul doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel