Tragedie în Bucegi. Un bărbat a murit pe munte

Un bărbat a intrat în stop cardio-respirator și a murit în zona Șaua Călugărului din Munții Bucegi, în ciuda salvamontiștilor din Sinaia de a-l salva. „Este o zi tristă pentru că un om al muntelui, pe care îl știam, a murit în brațele noastre”, a transmis Salvamont.

„La ora 11:03 am fost anunțați că o persoană se simte rău și a căzut din picioare în Șaua Călugărului. Coborâm drept de pe Furnica cu snowmobilul (pantă cu înclinație de 40 grade) astfel prima echipă de intervenție ajunge la fața locului la 11:09. Evaluăm și constatăm că persoana a intrat în stop cardio-respirator. Sunt inițiate manevrele de resuscitare, efectuându-se masaj cardiac și pentru câteva minute pacientul pare să-și revină”, a anunțat duminică noaptea Salvamont Sinaia.

Salvamontiștii precizează că au continuat manevrele de resuscitare timp de 50 de minute

„Din păcate tot ce ne-a mai rămas de făcut a fost să-l transportăm la Cota 1400. Este o zi tristă pentru că un om al muntelui, pe care îl știam, a murit în brațele noastre. Echipa Salvamont Sinaia transmite sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Rezumatul zilei: un deces - Șaua Călugărului și două traumatism membru superior - Drum de Vară”, conchid salvamontiștii, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel