Tragedie Caracal. Ioan Măceşanu: Asta voia să devină Alexandra când o să crească. Eu nu cred că a murit!

Ioan Măceşanu, tatăl Alexandrei, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că ar fi ucis-o la Caracal, a acordat primul interviu de la dispariţia fetei sale. Acesta a vorbit despre visele Alexandrei, dar şi despre momentele imediate dispariţiei. 

"Visul Alexandrei era să devină poliţistă. Nu ştiu de ce, dar asta voia ea. Este un copil minunat, ar trebui să stăm aici o săptămână ca să vorbim despre cum era Alexandra. Nu mi-am pierdut încrederea, cred că este în viață, abia aștept să o văd. Sper să dea un rezultat căutarea. Nu ne-am îndoit niciodată, noi credem că este vie. Ea nu putea să plece de acasă,  nu avea inima aia. Oriunde pleca, mă întreba dacă o las. Mereu i-am zis că dacă ea ştie că e bine acolo unde se duce, să se ducă. Pentru ea am fost mai mult decât părinţi, am fost prieteni buni. Vorbeam orice, ne consultam tot timpul. Nu am cuvinte”, a declarat tatăl Alexandrei pentru Antena 3. 

Cum a aflat de dispariţia fetei 

„Când am venit acasă, soția mi-a spus că o suna de la 2-3 și nu răspunde la telefon. I-am spus: „Ai răbdare, să sunăm la prietene”. Am întrebat, nimeni nu știa. Apoi ne-am dat seama: e ceva. Telefonul era închis. Am întrebat, am sperat. Am mers la poliţie, mi-au spus să revenim a doua zi, că aşa sunt fetele, mai pleacă de acasă.

Am aflat că a sunat la 112 când am fost chemat să recunosc vocea. Asta se întâmpla joi, la ora 23,00. Poate au fost ei prea dornici să o găsească şi le-a scăpat detaliul ăsta, de m-au chemat aşa târziu. Înainte de asta fusesem la adrese, la percheziţii cu poliţiştii. Am intrat la două case, am spart uşile. Poate am mers eu mai în faţă, ca părinte, dornic, am fugit mai repede. Eram în stare să trec şi prin foc. Mi s-a spus să plec acasă pe la ora 2,00 noaptea şi să vin a doua zi dimineaţă”, a spus Ioan Măceşanu. 

Ioan Măceşanu a mai afirmat şi că se roagă în fiecare zi ca Alexandra să vină acasă în viaţă, precum şi faptul că vor fi optimişti până în ultima clipă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel