Tragedia părinților din Buzău. NOI detalii cutremurătoare

Tatăl copilului care s-a născut cu malformaţii a făcut noi declarații.

Buzoianul a spus că va depune două plângeri la Poliție după necazul care s-a abătut asupra familiei sale.

"Vom depune o plângere la Poliție pentru schimbarea copilului și alta pentru malpraxis. Copilul acela nu are cum să fie al meu! Copilul meu ar fi trebuit să fie perfect sănătos. La câte controale am fost, nu ar fi trebuit să fie nicio problemă", a spus Vali, tatăl micuțului.

"Doctorul ne spunea mereu că lucrurile merg într-o direcție bună. Ne zicea că bebelușul peste trei kilograme și jumătate. La naștere, bebelușul avea puțin peste două kilograme. Când l-am văzut, am fost pe punctul să leșin. Am izbucnit în plâns. Am izbucnit în plâns", a mai spus părintele la Antena 3.

[citeste si]

Mama ar fi fost regulat la control pe toată perioada sarcinii şi şi-ar fi făcut la timp analizele recomandate de medic. Mai mult, după fiecare ecografie ar fi fost asigurată că băiatul se dezvoltă normal şi va veni pe lume fără probleme.

Copilul s-a născut însă cu malformaţii grave la cap, iar inima îi bate pe partea dreaptă. Familia îl acuză acum de neglijenţă pe medicul de la Maternitatea Giuleşti, cel care a şi supravegheat-o pe mamă pe toată perioada sarcinii.

Medicul care s-a ocupat de caz nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere cu privire la acuzaţiile care i se aduc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel