Traficul pe Podul Prieteniei, între România și Bulgaria, a fost întrerupt

Traficul pe Podul Prieteniei între Giurgiu și Ruse, Bulgaria a fost întrerupt, joi, timp de aproape două ore, din cauza căldurii și a lucrărilor de reabilitare efectuate la pod pe partea română. Acum, traficul se desfășoară pe o singură bandă și semaforizat.

”Astăzi a fost o problemă și circulația pe Podul Prieteniei a fost oprită timp de aproximativ două ore, pentru că, din cauza căldurii, asfaltul s-a denivelat și a fost nevoie de intervenția unei freze care a nivelat sensul de mers. Acum circulația a fost reluată, dar pe o singură bandă și în sistem semaforizat, fiind sub coordonarea polițiștilor rutieri, deoarece lucrările de reabilitare la Podul Prieteniei în partea română a podului, începute în această primăvară, continuă”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITPF Giurgiu, Bogdan Coman, citat de Agerpres.

Coada formată din tirurile ajunse la frontieră a fost de aproximativ 150 de astfel de vehicule și a ajuns până în apropierea primei localități de lângă Giurgiu, satul Remuș.

Traficul prin Punctul de trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse este de aproximativ patru mii de autoturisme și tiruri în 24 de ore pe ambele sensuri de mers.

Vezi și: Gard de 50 milioane de euro la granița Bulgariei cu Turcia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel