Tradiții. Ce să faci și ce să nu faci de Revelion ca sa ai noroc tot anul

Ana Vasilescu / 29 dec 2019 / 11:34 Salveaza PDF Comentarii

Pe lângă colindele din casele fiecărui român, la fel de important este și meniul de Revelion. Este obligatoriu ca acesta să conțină pește, struguri și smochine.

Tradiția spune că oamenii care consumă pește de revelion vor trece mai ușor în noul an, și se vor descurca "precum peste în apă" în față provocărilor și situațiilor dificile.

Strugurii sunt un simbol al prosperității și, se obișnuiește să se mănânce câte o boabă de strugure la fiecare ticăit al ceasului, până la cumpăna dintre ani. Fiecare boabă de strugure marchează o dorința care se va îndeplini în noul an.

Continuarea articolului pe DC Business

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24