Topul celor mai bine plătiți actori. Vezi câte milioane câștigă

Netflix reprezintă acum un sfert din câștigurile tuturor actorilor, întrucât The Rock primește cel mai mare pachet de plăți pentru al doilea an la rând.

 

Dwayne Johnson, luptătorul de wrestling devenit actor, cunoscut și sub numele The Rock, a ajuns din nou pe lista Forbes al celor mai bine plătiți actori, scrie TheGuardian. Actorul a câștigat o sumă estimată la 87,5 milioane de dolari în acest an. Următorii pe listă sunt Ryan Reynolds și Mark Wahlberg, cu 71,5 milioane de dolari și, respectiv, 58 milioane de dolari.

În afară de Johnson, numele aflate pe listă creează un contrast considerabil față cele de topul 10 de anul trecut, dominat de vedetele francizei Marvel, scrie TheGuardian.

În schimb, Netflix a devenit principal angajator, cel puțin 25% din totalul veniturilor de 545 milioane de dolari plătite de gigantul platformelor de streaming. Johnson a fost plătit cu aproximativ 23,5 milioane de dolari pentru filmul Red Notice, care urmează să apară pe Netflix, și a realizat profituri considerabile în colaborarea sa cu marca de haine și căști de Under Armour.

Reynolds, care este de asemenea în distribuția Red Notice, a încasat peste 20 milioane de dolari pentru fiecare dintre filmele sale Netflix recente, în timp ce o cifră similară ar fi fost plătită lui Wahlberg pentru Spenser Confidential.

Ben Affleck s-a clasat pe locul patru pe lista Forbes, cu o estimare a câștigurilor de 55 milioane de dolari. Affleck a realizat de asemenea un film Netflix, The Last Thing He Wanted, precum și o dramă sportivă, The Way Back.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel