Top accesorii pentru un birou de invidiat la job

birou
birou

Orice meserie ai, scriitor, contabil, doctor, secretară sau administrator, ai un birou. Iar pentru că deții această funcție, angajații sau colegii de breaslă se inspiră de la tine. Iată niste sfaturi practice, pentru ca biroul tău să fie cochet!

În primul rând, ar trebui să știi că orice birou pentru a fi cochet, trebuie să fie curat și aranjat. Chiar dacă nu ai multe lucruri pe el, tot trebuie să fie ordonat și să aibă un echilibru. De asemenea, încearcă să îți asortezi obiectele de decor. Biroul tau este gri, atunci încearcă să alegi accesorii portocalii sau roșii. Biroul tău este negru, atunci alb va fi ideal și viceversa.

Accesoriile de birou sunt la fel ca și accesoriile pe care ți le asortezi ție, nu uita, biroul tău de lucru este doar o extensie a ceea ce ești tu. Așa că încearcă să îl faci cât mai personal pentru a te simți comod și plăcut la lucru, astfel faci o treabă bună și nu vii cu dezinteres în fiecare zi la serviciu.

 Ai două opțiuni pentru a folosi tăvițele pentru documente: dacă biroul tău este mare atunci le poți plasa într-un colț, ca să nu te încurce, dar dacă nu ai foarte mult spațiu, atunci le poti plasa pe dulăpior sau chiar pe jos și să faci din ele un mic semi-dulăpior cu documente.

 De asemenea, mai ai nevoie de un suport pentru dosare. Trebuie sa folosesti săptămâna aceasta 5 dosare în mod special, iar locul unde depozitezi tu dosarele nu este aproape, mai bine folosești acest suport în care îți poți compartimenta dosarele. Iar aici ai mai multe tipuri de astfel de suporturi.

 Și pentru că ești o persoană modernă, vrei să ții pasul cu tehnologia. Un mouse cochet, special creat pentru tine îți va fi de ajutor. Acesta poate fi unul dintre cele clasice, dar dacă tinzi spre unul mai ușor de mânuit,cel mai recomandat este cel fără cablu, un mouse optic. La fel este și cu tastatura, nu poți avea doar jumătate dintr-o pereche, trebuie să ai setul întreg. Așa că o astfel de tastatură te va scoate din "anonimatul tehnologic".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel