Top 5 ingrediente care îți garantează angajarea până la sfârșitul anului

job
job

De Crăciun îți dorești un job? Sfârșitul de an este, în opinia multora, o perioadă ,,moartă" în ceea ce priveste procesul de recrutare. Nimic mai fals! 

Te gândești la faptul că se apropie Crăciunul și că nimeni nu mai angajează în această perioadă? Ei bine, mai bine ai pregăti rețeta perfectă pentru o ,,vânătoare” de joburi eficientă.

Ai nevoie de:

Două ceșcuțe de branding.

Creează-ți propriul brand și dezvăluie ce ai tu mai bun. Ce te diferențiază de alți candidați? Extrage elementele care te separă de turmă și caramelizează-ți candidatura cu o personalitate irezistibilă.

O foaie de CV bine dospit!

Rescrie-ți CV-ul astfel încât aroma excepțională de mai sus să îi atragă atenția angajatorului. Evită descrierile seci și condimentează-l cu provocările pe care le-ai întâlnit de-a lungul carierei.

Un profil de LinkedIn!

 A devenit în scurt timp unul dintre cele mai importante site-uri de socializare care oferă membrilor posibilitatea de a-și găsi un loc de muncă. În timpul sărbătorilor, multe dintre persoanele care te-ar putea ajuta să obții postul dorit petrec ceva mai mult timp pe acasă, deschizând mai des calculatorul personal.

O legatură bună de planificare!

 Planifică! Fă o listă a companiilor din zona de interes și selectează-le pe cele pentru care ți-ar plăcea să lucrezi. Apoi analizează de ce anume au nevoie și pe cine poți contacta.

O lingură de încredere!

 Atitudinea potrivită este crucială pentru a te vinde la prețul corect. Fără mentalitatea pozitivă, eforturile tale vor fi fost degeaba. Produsul nu se vinde singur, chiar dacă ai folosit ,,ingrediente” de calitate.

Servește-ți angajatorul cu o porție de ,,angajatul ideal” în preajma sărbătorilor și cu siguranță va aprecia o farfurie plină de încredere, profesionalism și energie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel