Toni Greblă: Un judecător CCR a spus că îi este frică să vină la muncă

Toni Greblă a povestit un episod neștiut până în prezent. El a relatat că un fost coleg judecător al CCR a declarat în față unei delegații a Comisiei Europene că îi este frică să se mai prezinte la muncă din cauza presiunii pe legile "Big Brother". 

Toni Greblă spune că au existat presiuni asupra judecătorilor Curții Constituționale, iar episodul cu judecătorul care a spus că se teme sa vină la muncă a avut loc în vara anului 2014.

"Laura Kovesi a declarat asemenea lui Maior, dar pe un ton mai blând că declararea ca neconstituțională a legilor Big Brother va crea o vulnerabilitate în instrumentarea dosarelor de corupție. Noi nu am declarat o lege ca neconstituțională, o lege în vigoare. Noi am respins o lege care trebuia verificată, nu se crese nici un fel de vid legislativEra o presiune pe activitatea Curții. Unul dintre judecătorii Curții Constituționale a declarat în fața unei delegații a Comisiei Europene, în vara anului 2014, că nouă judecătorilor Curții Constituționale, ne este frică să mai venim la muncă. Am citat exact declarația colegului judecător, de atunci, al Curții Constituționale. Imediat, președintele Curții Constituționale, Augustin Zegrean a dat o declarație în care a acuzat presiuni, imixtiuni nepermise în activitatea Curții, iar în comunicatul CCR care a luat act de demisia mea se specifica, citez 'demisia a intervenit pe fondul presiunilor exercitate asupra CCR în legătură cu exercitarea atribuțiilor sale rezultate din legea fundamentală," a spus Toni Greblă într-un interviu acordat pentru România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel