Toma, nou lider PSD: Mulțumesc lui Ciolacu. Eu nici nu m-aș fi ales

Ciolacu
Ciolacu

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a fost ales în unanimitate președinte al Organizației Municipale a PSD Buzău.

Constantin Toma a fost votat, în urmă cu doi ani, primar al Buzăului, cu un scor covârșitor. 

”Mulțumesc domnului Ciolacu. Recunosc acum, după doi ani, că la acea vreme, nici nu m-aș fi propus, nici nu m-aș fi ales, dar a insistat și am zis să încercăm. Chestia asta m-a obligat foarte mult și mă obligă în continuare. Îmi place să cred că lucrurile se schimbă încet-încet. După doi ani în funcția de edil al Buzăului, am început să redăm speranța oamenilor că putem fi un oraș de top în care merită să trăiești”, a zis Constantin Toma în cadrul unei conferințe de presă.

”Îl felicit pe domnul primar Constantin Toma. (...) Sunt convins că realizările sale în plan politic vor fi la fel ca cele din plan administrativ. Nu a fost un candidat pur sânge politic, nici acum nu este”, a completat Marcel Ciolacu, președintele PSD Buzău. 

400 de delegați

Constantin Toma, care exercitase această funcție în ultimii doi ani ca interimar, a fost ales astăzi în mod democratic prin votul celor aproape 400 de delegați prezenți în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău.

Constantin Toma (PSD), actualul primar al Buzăului, cunoscut drept 'milionarul de Top Forbes', a venit la putere după ce fostul edil, la putere de 20 de ani, tot din PSD, nu a mai candidat din diverse motive.

În 2016, când Constantin Toma candida pentru a fi edil, o grupare din PSD pusese la bătaie 100.000 de euro pentru a nu ajunge la Primărie. Socotelile nu le-au ieșit, iar Constantin Toma a câștigat detașat alegerile. A fost susținut în toate proiectele de către Marcel Ciolacu care a vrut, prin propunerea lui drept candidat la primărie, să schimbe un regim (tot PSD) care nu a funcționat prea bine la Buzău timp de 20 de ani.

Toma a creat grup ROMET din nimic. A muncit 20 de ani fără să își ia o singură zi de concediu. 

"Sunt bolnav de muncă. Nu am avut nicio zi de concediu în ultimii 20 de ani. Vreau să schimb ceva muncind", a zis Constantin Toma într-un interviu pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel