Tudorel Toader, plan de cooperare cu Emiratele Arabe Unite

Ministrul Justiției a avut, miercuri, o întâlnire cu ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti, Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, în care a discutat despre posibilitatea încheierii unui acord important pentru România.

 Tudorel Toader a adus în discuția cu ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti posibilitatea semnării unui acord în domeniul justiției între cele două state. Ministrul Justiției a dezvăluit că discuția s-a axat pe modalități de dezvoltare și consolidare a cadrului juridic care ar putea duce la o coperare eficientă.  

Inviație transmisă de Toader omologului său

Discuția a creat și un context favorabil în care Tudorel Toader a lansat invitația ministrului justiţiei din Emiratele Arabe Unite de a face o vizită oficială în România.

"În cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte referitoare la dezvoltarea şi consolidarea cadrului juridic necesar cooperării în domeniul justiţiei. Astfel, s-a adus în discuţie posibilitatea semnării unui acord între cele două state în domeniul justiţiei, context în care ministrul justiţiei (...) a lansat invitaţia ministrului justiţiei din Emiratele Arabe Unite de a efectua o vizită oficială în România, la Bucureşti", se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Justiţiei.

Conform aceleiaşi surse, întrevederea a reprezentat "un bun prilej pentru consolidarea relaţiilor bilaterale între cele două state", conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel