Tudorel Toader, plan de cooperare cu Emiratele Arabe Unite

Ministrul Justiției a avut, miercuri, o întâlnire cu ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti, Ahmed Abdulla Saeed Bin Saeed Almatrooshi, în care a discutat despre posibilitatea încheierii unui acord important pentru România.

 Tudorel Toader a adus în discuția cu ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Bucureşti posibilitatea semnării unui acord în domeniul justiției între cele două state. Ministrul Justiției a dezvăluit că discuția s-a axat pe modalități de dezvoltare și consolidare a cadrului juridic care ar putea duce la o coperare eficientă.  

Inviație transmisă de Toader omologului său

Discuția a creat și un context favorabil în care Tudorel Toader a lansat invitația ministrului justiţiei din Emiratele Arabe Unite de a face o vizită oficială în România.

"În cadrul întâlnirii au fost abordate aspecte referitoare la dezvoltarea şi consolidarea cadrului juridic necesar cooperării în domeniul justiţiei. Astfel, s-a adus în discuţie posibilitatea semnării unui acord între cele două state în domeniul justiţiei, context în care ministrul justiţiei (...) a lansat invitaţia ministrului justiţiei din Emiratele Arabe Unite de a efectua o vizită oficială în România, la Bucureşti", se arată într-un comunicat transmis de Ministerul Justiţiei.

Conform aceleiaşi surse, întrevederea a reprezentat "un bun prilej pentru consolidarea relaţiilor bilaterale între cele două state", conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel