Toader, dosar Lazăr. Mircea Badea: E o premieră absolută pentru mine

Mircea Badea
Mircea Badea

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că va face public, miercuri, dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.

Mircea Badea a comentat acest subiect.

”DOAMNE, FERESTE! E o premiera absoluta pentru mine. Poate maine daca face nanic pufos in noaptea asta. Ce atata graba?!”, a scris Mircea Badea.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că va face public, miercuri, dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.

"Eu voiam să îmi îndeplinesc promisiunea să public astăzi, pentru că este un document mai amplu, dar după o zi din asta care a început (...) la prima oră şi a fost o zi intensă, cred că voi avea înţelegerea ca mâine să vin la prima oră şi ăsta să fie primul act. (...) Sigur, mâine e şi şedinţă de Guvern", a declarat Toader, la Ministerul Justiţiei.

Întrebat de jurnalişti dacă miercuri se va afla ce a făcut Augustin Lazăr când a depus acea candidatură, Toader a răspuns: "Da (...) nu ce a făcut, mai ales ce nu a făcut".

Ministrul Justiţiei anunţa luni că va publica marţi procedura şi graficul de numire, precum şi dosarul de candidatură al procurorului general Augustin Lazăr.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel