Urmărește emisiunea live


Titus Corlățean, PSD: "Am votat din respect și din solidaritate pentru toți cei care muncesc cinstit în România"

Titus Corlațean  Foto: Facebook
Titus Corlațean Foto: Facebook

"Am votat astăzi din respect și din solidaritate cu toți #dâmbovițenii și cu toți românii care poate astăzi trec prin clipe mai dificile, prin încercări",  a scris Titus Corlățeanu, duminică, pe Facebook. 

"Am votat din solidaritate și pentru a-i susține pe toți cei care astăzi poate că nu mai au o speranță. Am votat cu gândul la copiii noștri și pentru ca dreptul lor la educație să nu le mai fie încălcat. Am votat din respect și din solidaritate pentru toți cei care muncesc cinstit în România, pentru producătorii români care au fost alungați în stradă, în frig, dar și pentru a-i putea ajuta prin redeschiderea imediată a piețelor.

Am votat pentru a putea ajuta rapid mediul economic, întreprinzătorii din România care au nevoie atât de mult de sprijin concret pentru a-și salva afacerile, pentru a păstra locurile de muncă. Am votat din respect și din solidaritate pentru toți salariații care muncesc cinstit în #România.

Am votat cu credință, am votat, nu în ultimul rând, pentru ca nimeni să nu îndrăznească să răpească bucuria sărbătorilor de Crăciun și pentru ca nimeni să nu mai îndrăznească să mai intimideze această țară, pentru ca nimeni să nu împiedice pe români să se bucure de credința lor creștină strămoșească.

Am votat cu încredere și îi invit pe toți dâmbovițenii, pe toți românii, să iasă la #vot pentru a reda speranța #României și românilor!Împreună cu Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Stefan și Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan", a postat Titus Corlățean pe Facebook, după ce a votat..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel