The Color Run în București. Cel mai tare eveniment, mii de oameni participă

Scutaru Cristina / 08 sep 2018 / 07:50 Salveaza PDF Comentarii
The Color Run
The Color Run

The Color Run. Peste 7.000 de persoane sunt aşteptate să ia parte la cea de-a XXVIII-a ediţie a evenimentului The Color Run, care va avea loc sâmbătă seara pe Bulevardul Unirii din Capitală, anunţă organizatorii.

'Vino la începutul toamnei să participi alături de prietenii tăi la singurul eveniment The Color Run de noapte din România. Pe 8 septembrie, super-eroii au misiunea să se dezlănţuie prin alergare, la lăsarea întunericului. Bulevardul Unirii va fi luminat cu mii de lanterne, iar participanţii trec prin porţi de culoare şi valuri de spumă! Nopţii îi adăugăm culori fluorescente! Evenimentul este unul necompetitiv, nu pune accent pe timpii de alergare, ci pe distracţia nebună!', precizează organizatorii.

La fiecare kilometru parcurs, participanţii trec prin porţi de culoare cu pudră fluorescentă roşie, albastră, portocalie, roz şi verde, pudră 100% naturală, pe bază de amidon de porumb. Înainte de finish, poarta cu valurile de spumă întregeşte experienţa super-eroilor, arată sursa citată.

'Conceptul din spatele evenimentului pune accent pe super-eroii din viaţa alergătorilor şi pe puterea interioară a fiecărei persoane. E nevoie doar de un imbold pentru a te transforma dintr-un personaj normal într-unul extraordinar. Totul începe însă cu o miză: să alergi 5 kilometri.

The Color Run: mii de participanți

Peste 7.000 de participanţi sunt aşteptaţi să îşi unească puterile pentru a scrie cea mai frumoasă poveste a nopţii', anunţă iniţiatorii evenimentului. Participarea la eveniment nu este condiţionată de vârstă, pot participa de la copiii sub 6 ani, însoţiţi de un adult, şi până la seniorii de 60 de ani. Accesul în zona de eveniment, Biblioteca Naţională a României, este permis de la ora 17,00, iar primul start este la ora 19,00. Vor fi mai multe starturi succesive, la fiecare 4-5 minute, iar până la ora 19,30 vor pleca în alergare toţi cei peste 7.000 de participanţi. Primul nor de pudră colorată va fi la ora 21,00, iar următorul la 21,30. Traficul rutier va fi restricţionat în zona traseului, zona centrală a oraşului, între orele 17,30 - 22,00, organizatorii recomandând participanţilor să vină din timp la eveniment.

În România, The Color Run a ajuns la ediţia cu numărul 28, adunând până acum peste 100.000 de alergători în Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Oradea şi Mamaia. În Bucureşti, evenimentul este organizat cu sprijinul Primăriei Capitalei şi Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27