Tentativă de asasinat împotriva lui Petre Roman

Fosta soţie a lui Petre Roman, Mioara Roman, susţine că în perioada de tulburări din 1991 s-a încercat asasinarea fostului premier. Tentativa de asasinat ar fi trebui să aibă loc imediat după revenirea lui Roman de la Strasbourg şi era orchestrată de foştii conducători ai Securităţii.

"A existat o tentativă de asasinat la începutul anilor '90", a povestit Mioara Roman. Viaţa fostului prim-ministru a fost ameninţată la începutul anului 1991, informează România Tv.

"Acuma lucrurile sunt aşezate, dar atunci a fost şi o încercare de asasinat (...) Cine era capul răutăţilor schimbării regimului din România? Petre Roman. S-a încercat un asasinat, după Strasbourg", a dezvăluit Mioara Roman, care era atunci soţia premierului Petre Roman.

"Am înţeles că în România s-a întâmplat ceva care n-a plăcut. Deasupra tuturor sunt aceia doi mari. N-a ieşit ce se aştepta. Nu Iliescu a fost cel care a stat în spatele dării jos a Guvernului. Dimpotrivă (...) Sistemul vechi (...) Nu există conducători. Există diverşi oameni... De exemplu, Alexandru Bârlădeanu, Marţian ...", a mai spus Mioara Roman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel