Teleorman: Şase ambulanţe noi au intrat în dotarea SAJ

Şase autospeciale noi au intrat în dotarea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Teleorman, alte patru fiind aşteptate să ajungă în Teleorman până la sfârşitul acestui an.

"Cele şase ambulanţe primite sunt de tip B2, model 4x4. Ele vor fi deservite de echipaje medicale de urgenţă cu asistent medical şi, începând de mâine (n.r. miercuri), vor fi gata să meargă la intervenţii. Până la sfârşitul acestui an mai aşteptăm alte 4 ambulanţe tip A, destinate transportului pacienţilor", a declarat, marţi, pentru Agerpres, directorul SAJ Teleorman, Cristian Popescu.

În prezent, parcul auto al SAJ Teleorman numără 48 de autospeciale de intervenţie, însă mai mult de jumătate dintre ele au o vechime de peste 10 ani şi se apropie de un milion de kilometri.

"Avem 28 de ambulanţe din 2008 care au între 700.000 şi 900.000 de kilometri, una dintre ele chiar mai mult. Se mai strică, stau în service câteva zile, după care reintră în funcţiune. Avem şi şase maşini pe care am fost nevoiţi să le scoatem din uz", a adăugat directorul SAJ Teleorman.

În vederea creşterii capacităţii de reacţie şi răspuns în situaţii de urgenţă, din luna decembrie 2018 şi până în prezent, în dotarea SAJ Teleorman au intrat 16 autosanitare noi, achiziţionate în cadrul unui proiect derulat la nivel naţional şi finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel