Teatrul de Comedie, ANIVERSARE. "Comedia Remix. Un document colectiv"

Teatrul de Comedie din Bucureşti își va celebra cea de-a 54-a aniversare pe 5 ianuarie 2015, printr-un spectacol impresionant.

Evenimentul va începe luni, 5 ianuarie 2015, de la ora 19.00, cu vernisajul expoziției Comedia Remix. Un document colectiv. Confesiuni și perspective 1960-1990, proiect de cercetare realizat de Cristina Modreanu și Maria Draghici, la invitația directorului Teatrului de Comedie, George Mihăiță.

Vernisajul va fi urmat de un spectacol de gală la care vor participa personalități de care se leagă direct istoria acestui teatru, printre care Radu Beligan, Sanda Toma, David Esrig, Lucian Giurchescu, Marin Moraru. Spectacolul documentar-live regizat de Vlad Massaci, va provoca confesiuni în direct moderate de Cristina Modreanu și Cătălin Ștefănescu, continuând cu o celebrare informală care completează albumul de familie al teatrului.

Comedia Remix este un proiect de activare a arhivelor ce va continua pe parcursul anului 2015 cu realizarea unui album al expoziției, un film documentar și o serie de conferințe pe teme inspirate din descoperirile făcute în urma cercetării. Proiectul așează evoluția teatrului în contextul mai larg al epocii, citit din persectivă culturală, socială și antropologică.

Teatrul de Comedie din Bucureşti este un teatru de repertoriu, înfiinţat în 1961 de cunoscutul actor Radu Beligan. Din 2002, este condus de actorul George Mihăiţă, notează Yorick.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel