Te cunosc de undeva, sezonul opt, la Antena 1. Cine sunt concurenții

Spectacol total, sâmbătă seară, de la ora 20:00, la Antena 1, când va debuta un nou sezon al emisiunii "Te cunosc de undeva", cu noi concurenți și personaje pline de strălucire.

Vedetele care intră în maratonul transformărilor în cadrul celei de-a opta ediție a show-ului "Te cunosc de undeva" sunt Andreea Antonescu, Viorica și Margherita din Clejani, Tania Popa, Carmen Simionescu, Florin Ristei, Șerban Copoț, Nadir, Adrian Enache și Cezar Ouatu.

Prestațiile concurenților vor atent jurizate de Ozana Barabancea, care va nota calitățile vocale ale concurenților, Andreea Bălan, care va acorda puncte pentru coregrafie, Andrei Aradits, cel care va nota actoria, în timp ce Aurelian Temișan va puncta întregul show de pe scenă.

Momente inedite și haioase vor fi oferite și de cei doi prezentatori: Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

În prima ediție a show-ului, Viorica și Margherita din Clejani vor cânta în travesti, transformate în Goran Bregovic și Emir Kusturica și acompaniate de întregul taraf din Clejani, condus de Ioniță Manole. În forță vor începe acest sezon și Tania Popa, care va trebui să-l imite pe Connect-R cu a sa piesă "Bagă mare", și Șerban Copoț care va fi Uddi și va cânta "Aseară ți-am luat basma", unul dintre hiturile acestei veri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel