TE CUNOSC DE UNDEVA, finală. 15.000 de euro puși în joc

Te cunosc de undeva
Te cunosc de undeva

Show-ul “Te cunosc de undeva!” își va desemna câștigătorul sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 20.00, în marea finală a celui de-al 13-lea sezon.

TE CUNOSC DE UNDEVA FINALĂ 2018. "Bătălia" finală se va da între Connect-R, Barbara Isasi, solista trupei Mandinga, Mihai Trăistariu, Romică Țociu și duetul Raluka și Ana Baniciu, care se vor "duela" în musicaluri celebre, pentru premiul de 15.000 de euro pus în joc. Colegii lor nefinaliști, Alexandra Velniciuc, Alin Gheorghișan, Carmen Rădulescu și Jean de la Craiova vor susține momente muzicale extraconcurs, alături de invitați speciali, și apoi le vor acorda puncte finaliștilor, alături de jurații show-ului, Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan. Concurentul care, la finalul ultimei gale a sezonului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși, va obține cel mai mare punctaj, va fi desemnat câștigător al celui de-al 13-lea sezon al transformărilor.

TE CUNOSC DE UNDEVA FINALĂ 2018. Așadar, sâmbăta aceasta, duetul Ana Baniciu și Raluka vor aduce la "Te cunosc de undeva!" scena finală din celebrul musical "Chicago", în care două superbe criminale pasionale luptă să iasă din închisoare, dovedindu-și calitățile artistice. Ele se vor transforma în personajele Roxie și Velma care, în "Chicago", sunt interpretate de Renne Zellweger și Catherine Zeta-Jones.

TE CUNOSC DE UNDEVA FINALĂ 2018. Barbara Isasi va juca la "Te cunosc de undeva!" o scenă din musicalul "Burlesque", transformată în Ali, personajul interpretat în original de Christina Aguilera. Ali este o fată săracă, dar cu o voce senzațională, care pleacă din orășelul ei de provincie și ajunge la Los Angeles, la Burlesque Lounge, un loc în care se desfășoară un fabulous spectacol de cabaret.

TE CUNOSC DE UNDEVA FINALĂ 2018. Connect-R va face spectacol la "Te cunosc de undeva!" cu un moment dintr-un musical nou, care vorbește despre nașterea showbiz-ului. El se va transforma, în ultima competiție a acestui sezon, în Hugh Jackman, Omul Spectacol din "The Greatest Showman".

TE CUNOSC DE UNDEVA FINALĂ 2018. În marea finală a sezonului, Romică Țociu îl va imita pe idolul internațional al cinematografiei, Charlie Chaplin, și va cânta o melodie ale cărei versuri originale n-au fost deslușite de nimeni, dar pe care marele artist le-a transformat în stilul său unic. "E un rol pe care mi l-am dorit toată viața!", spune Romică despre transformarea sa în Charlie Chaplin.

TE CUNOSC DE UNDEVA FINALĂ 2018. Singurul care va cânta în travesti în ultima gală a sezonului este Mihai Trăistariu, căruia ruleta personajelor i-a oferit spre interpretare rolul unei vaduve care trebuie să găsească o soție pentru un american bogat și care, în cele din urmă, decide să-l păstreze pentru ea. El va fi fermecătoarea Barbra Streisand, în rolul Dolly Levi, din musicalul "Hello, Dolly". "Este cel mai greu moment din cariera mea! Eurovisionul a fost o nimica toată.", spune Mihai.

TE CUNOSC DE UNDEVA FINALĂ 2018. Nefinaliștii vor cânta și ei în această seară, la "Te cunosc de undeva!" , dar alături de invitații speciali ai serii. Alexandra Velniciuc va susține un moment foarte sensibil alături de celebrul compozitor Horia Moculescu și de fiica acestuia, Nidia, Carmen Rădulescu va cânta în duet cu fosta concurentă a show-ului, Nico, Alin Gheorghișan va interpreta o piesă împreună cu artista pe care a imitat-o excelent în acest sezon, Silvia Dumitrescu, iar Jean de la Craiova îi va da replica muzicală Andreei Bălan, care îi va invita pe toți în fantezia ei de iarnă.

TE CUNOSC DE UNDEVA FINALĂ 2018. Momentul de deschidere al galei îi va aparține unui campion al show-ului transformărilor, Florin Ristei, care va cânta împreună cu trupa sa, FreeStay. De asemenea, spectaculoasele momente coregrafice ale finalei vor fi susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

TE CUNOSC DE UNDEVA FINALĂ 2018. Cine va fi ales marele campion al maratonului transformărilor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 20.00, în marea finală "Te cunosc de undeva!" a celui de-al 13-lea sezon, prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși.

VEZI ȘI: Exatlon România, semifinaliști. Reacții fulger pe Facebook: RUȘINE!

VEZI ȘI: EXATLON România, 13 decembrie. Cea mai dură confruntare de până acum - LIVE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel