EXATLON România, 13 decembrie. Cea mai dură confruntare de până acum - LIVE

Exatlon / Foto Facebook
Exatlon / Foto Facebook

EXATLON ROMÂNIA, 13 decembrie 2018. Ultimii opt concurenți din cadrul emisiunii „Exatlon” s-au duelat, joi seară, în cel mai spectaculos joc de până acum.

Update 19: Așadar, la masculin, cel care a ajuns direct în semifinală este Iulian, iar la fete este vorba despre Mădălina Predoi.

VEZI ȘI: Exatlon România, semifinaliști. Reacții fulger pe Facebook: RUȘINE!


Update 18: Mădălina Predoi ajunge în semifinală!

Update 17: Iulian obține biletul pentru semifinala la masculin!

Update 16: Mădălina mai are o viață! Faimoasa câștigă duelul contra lui Beatrice și Războinica pierde acest joc.

Update 15: Cristi Pulhac pierde posibilitatea de a se salva și merge în a doua etapă de playoff.

Update 14: Mădălina Predoi joacă și își menține poziția! Corina coboară la cota 1!

Update 13: Cristi Pulhac coboară la cota 1! Doru se menține în joc.

Update 12: Doru e la cota 3. Iulian la fel!

Update 11: Cosmin Cernat a anunțat cum vor putea fi folosite medaliile. „Pentru că vorbim de play off, inevitabil vorbim și de eliminări. Mădălina Predoi are o medalie, Mădălina Linguraru tot una, Beatrice Olaru are două medalii, Iulian Pîtea șase și Alin Andronic șapte medalii. Vă reamintesc, aceste medalii pot fi folosite atunci când unul dintre ei va ajunge la duelul de eliminare. Vă amintesc, de asemenea, că, în finală, se pleacă de la zero. Medaliile nu mai contează în ultimul act", a spus Cosmin Cernat.

Update 10: Corina pierde primul duel din acest joc și ajunge la cota 3.

Update 9: Mădălina Linguraru coboară la cota 1!

Update 8: Mădălina întâmpină multe obstacole pe traseu și ajunge la cota 2.

Update 7: Iulian face un traseu foarte bun și își menține numărul maxim de vieți.

Update 6: Beatrice rămâne la cota 3!

Update 5: Corina se menține în joc! Mădălina ajunge la cota 3.

Update 4: Doru Meseșan câștigă primul duel contra lui Cristi Pulhac! Cristi ajunge la cota 3.

Update 3: Concurenții „Exatlon” au intrat în play off. Sunt ultimele zile ale competiției și tensiunea devine din ce în ce mai mare. Cosmin Cernat a anunțat că o fată și un băiat se vor salva și ajung până în semifinale. „Astăzi este play off atât la băieți, cât și la fete. Iată cum se va desfășura: astăzi, în urma acestui joc nu vom avea doi băieți sau două fete care vor merge la duel. La finele acestui joc, un băiat și o fată se vor salva. Iar ceilalți care rămân în afară vor intra într-un alt play off. Se joacă simplu, fiecare cu fiecare. Se pleacă de la patru vieți”.

Update 2: Alin Andronic este accidentat grav la genunchi. Războinicul așteaptă verdictul medicilor pentru a afla dacă va mai putea continua sau nu în cadrul competiției. Iulian de la Războinici este sceptic în ceea ce privește șansele lui Alin de a concura. „Nu știu dacă poate să joace așa! Nu știu, zău! Bă, și dacă ajunge la duel, are 12 vieți! Să zicem că intră de câteva ori pe traseu, da? Și după ajunge la duel și vrea să joace la duel, are 12 vieți”, a zis concurentul.

Update 1. A început emisiunea. Tensiunea va atinge cote maxime. Doi concurenți vor fi eliminați!

--------------------------------------------------

EXATLON ROMÂNIA, 13 decembrie 2018. Confruntările de joi seară sunt extrem de importante, în contextul în care, duminica aceasta, de la ora 19:45, se va disputa marea finală a celui de-al doilea sezon „Exatlon”. Telespectatorii vor putea afla cine va fi câștigătorul trofeului și al premiului de 100.000 euro, învingătorul fiind desemnat strict pe baza performanțelor sportive.

VEZI ȘI: EXATLON România dă lovitura înainte de marea finală


EXATLON ROMÂNIA, 13 decembrie 2018. Amintim că, săptămâna trecută, Ana Maria Otvos a părăsit competiția din cauza unei accidentări la umăr. „Acum nu mai simt durerea fizică deloc, mi-au făcut foarte multe calmante, însă mă doare extrem de tare că nu pot să plec acasă după un duel, după o luptă dreaptă. Mi-am dorit tot timpul să plec de aici în momentul în care nu mai am nicio șansă, nu în situația asta. Nu mi-a plăcut niciodată să fiu pusă în situația în care să nu am dreptul să lupt. Se pare că astăzi a fost ziua în care pentru mine s-a terminat. (...) O să o iau că atare. Mi s-a spulberat încă un vis. Știu că nu o să mai am șansa asta niciodată în viață. Pentru mine asta a fost o șansă extrem de mare. (...) Ar fi trebuit să merg liniștită, să îmi aștept duelul, pentru că aveam patru medalii care m-ar fi putut ajută foarte mult. Chiar aș vrea să întreb dacă pot să donez cuiva medaliile mele. Este munca mea și aș vrea să o las cuiva, care din punctul meu de vedere merită foarte mult. Dacă se poate să donez medaliile, eu aș vrea să i le donez Corinei", a spus Ana Maria Otvos. 

VEZI ȘI: EXATLON România, eliminare. Reacții fulger: Nu vă mai agitați! A abandonat și gata!


EXATLON ROMÂNIA, 13 decembrie 2018. Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru informații în timp real.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel