Te cunosc de undeva, 3 noiembrie. Transformări senzaționale. Ce se întâmplă pe scenă

Pe scena transformărilor de la "Te cunosc de undeva!" vor urca sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 20.00, noi personaje pline de strălucire, aduse în prim-plan de concurenții celui de-al 13-lea sezon al show-ului prezentat de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

După mai multe săptămâni în care s-au aflat pe primul loc, Ana Baniciu și Raluka au primit de la ruletă un moment complet diferit de ceea ce au făcut până acum la "Te cunosc de undeva!" și se vor transforma în două dive absolute, Celine Dion și Barbara Streisand.

Jean de la Craiova va fi un dansator și cântăreț olandez născut în Rusia și devenit celebru în trupa Boney M – Bobby Farrell, pe când Alin Gheorghișan va deveni pentru o seară regina muzicii salsa și a muzicii latino, cubaneza Celia Cruz.

Carmen Rădulescu îi va invita pe toți la un joc din Mehedinți, transformată în Petrică Mâțu Stoian, Connect-R va fi Justin Timberlake și va cânta piesa compusă de acesta după despărțirea de Britney Spears, iar Barbara Isasi, solista trupei Mandinga o va imita pe frumoasa și puternica Anastacia.

Ruleta personajelor a pregătit pentru Alexandra Velniciuc un rol interesant, celebra și nonconformista Elena Cârstea, Mihai Trăistariu va avea un moment solicitant din renumitul musical "Gypsy", transformat într-o expertă a genului, Bette Midler, pe când Romică Țociu va fi un star controversat, dar simpatic, sensibilul britanic Boy George.

Momentul special din deschiderea galei va fi un tribut dedicat Ancăi Parghel, pe care îl vor susține jurata Ozana Barabancea, care i-a fost și elevă, și concurentul Mihai Trăistariu.

(w670) Te cunosc

Baletul Furnix Team, condus de Furnica, va dansa ca de obicei alături de concurenții "Te cunosc de undeva", în vreme ce Gianina Corondan le va arăta telespectatorilor ce s-a mai întâmplat în culisele show-ul pe parcursul acestei săptămâni de pregătire.
Care va fi cea mai reușită tarnsformare a acestei gale, dar și ce surpriză au pregătit concurenții pentru prezentatorul Cosmin Seleși, înainte de plecarea acestuia în Asia, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție a show-ului "Te cunosc de undeva!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel