Tatăl Alexandrei din Caracal, pus să spargă ușa cu piciorul de șeful Poliției. Chirieac: E noaptea minţii!!!

Dinca - suspect crima Caracal
Dinca - suspect crima Caracal

Bogdan Chirieac a comentat, în direct la România TV, informaţiile furnizate în exclusivitate de DC News cu privire la modul în care au reacţionat autorităţile din momentul în care tatăl Alexandrei a anunţat că fata lui a dispărut.

DC News a prezentat, pe surse, detalii șocante care ies la iveală în cazul Alexandrei. Subiectul a fost abordat şi de Bogdan Chirieac, cel care a comentat despre acest caz în direct la România TV. Informaţiile relatate de DC News şi transmise de Bogdan Chirieac în direct la România TV i-au şocat pe colegii de platou.

"Avem pe surse informaţiile. Vă vine să credeţi? S-a întâmplat aşa: s-a dus tatăl fetiţei la miliţie şi le-a spus 'mi-a dispărut copilul'. S-a dus toată poliţia şi mascaţii cu tatăl la două percheziţii şi ştiţi ce i-au spus? 'Sparge dumneata uşa că dacă fiică-ta e cu vreunul o să plăteşti tu toate uşile'. Şi a spart omul uşa! E noaptea minţii!!! Tatăl copilului a spart uşa! Domnule, asta s-a întâmplat în România! Poliţiştii îl ameninţau că va plăti uşile sparte. N-am ce să mai spun... Vorbim degeaba la televizor... Nu mai e nimic de spus în momentul ăsta", a declarat Bogdan Chirieac.

VEZI ȘI - EXCLUSIV Alexandra ucisă în Caracal. Detalii halucinante. Șeful Poliției: Dacă dă dracu' să fie încurcată cu vreunul, plătești perchezițiile!






Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel