Tăriceanu șochează: ”Iohannis face tot ce e posibil ca Guvernul PNL să PICE la MOȚIUNE”. Cum argumentează

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a lansat o ipoteză cu privire la planul președintelui Klaus Iohannis, în contextul moțiunii de cenzură pe care PSD vrea să o depună. 

Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, a afirmat că președintele Klaus Iohannis își dorește ca Guvernul PNL să pice la moțiunea de cenzură ce va fi depusă de PSD. 

”Este o incompetență cum nu am văzut de mult. Iohannis își dă seama de acest lucru, Guvernul și PNL-ul s-au erodat în percepția publică extrem de mult. În momentul de față asistăm la o prăbușire a încrederii cetățenilor în executiv și de aceea Iohannis vrea să îi extragă. Dar nu vrea să îi extragă forțându-l pe Orban să-și dea demisia, ci vrea să provoace alegeri anticipate. De aceea și atacul foarte virulent la adresa UDMR-ului, îi convinge să voteze și ei moțiunea de cenzură. Iohannis face toate gesturile posibile pentru ca Guvernul să cadă la moțiune, pentru ca PSD-ul să depună moțiunea, pentru ca celelalte partide să semneze moțiunea, inclusiv UDMR-ul și în acest fel să fie sigur că PNL-ul cade și nu mai poartă responsabilitatea pentru criza profundă în care a aruncat România”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu în direct la România TV. 

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat astăzi că luna viitoare va fi depusă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel