EXCLUSIV  Tăriceanu, întrebat de căderea Guvernului Dăncilă după europarlamentare: POT SĂ ÎNCERCE

Guvernul Dăncilă
Guvernul Dăncilă

Călin Popescu-Tăriceanu, miercuri, în platoul DCNEWS, în cadrul unui interviu, a fost întrebat despre căderea Guvernului Dăncilă după alegerile europarlamentare din acest weekend.

Strategia PNL este ca, după alegerile europarlamentare de pe 26 mai, în funcție de rezultat, să depună o moțiune de cenzură pentru căderea Guvernului Dăncilă.

Întrebat dacă este posibil acest scenariu, vehiculat de opoziție, liderul ALDE a răspuns astfel: „Răspunsul meu este nu. Sigur că rezultatul alegerilor europarlamentare are o valoare de reper, de oarecare referință pentru momentul actual, pentru a vedea în ce direcție se împart opțiunile cetățenilor. Dar Parlamentul este ales pe patru ani, mai avem un an și jumătate aproape până la alegerile din 2020. Cred că ceea ce visează unii noaptea, să răstoarne Guvernul... Sigur că există instrumentele democratice, există moțiunea de cenzură, opoziția are dreptul să folosească acest instrument, nimeni nu o împiedică. Pot să încerce! Eu vă spun de pe acum că Guvernul nu cade”.

Tăriceanu, interviu DCNEWS înainte de alegerile europarlamentare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel