Tăriceanu, întrebarea la care nu a răspuns după ce a votat

Tăriceanu
Tăriceanu

Președintele ALDE, Călin Popescu – Tăriceanu, a votat în această dimineață la secția de vot din incinta Clubului Sportiv Școlar nr. 5, sector 6 București.

Declarația integrală a liderului ALDE:

„Văd că este o prezență numeroasă și acest lucru mă bucură, pentru că este interes pentru aceste alegeri pentru Parlamentul European, care au un rol important și vor avea un rol important pe măsură ce fiecare va înțelege că deciziile care se iau în forurile europene ne afectează viața, viața românilor de zi cu zi.

Am votat cu convingerea că cei care ne vor reprezenta din partea partidului pe care îl conduc vor merge acolo cu gândul clar de a reprezenta interesul României, de a apăra interesul României, de a face ca România să fie o voce respectată, tratată de la egal la egal cu celelalte state, ca România să facă parte din grupul celor care iau decizii și să nu fie ca până acum, una din țările care doar au urmat ceea ce au decis alții. Cred că este în interesul nostru să avem oameni care să fie capabili să ne reprezinte, cu experiență politică îndelungată, pentru că acolo este un loc în care conflictele și luptele dintre grupurile parlamentare se tranșează în favoarea celor mai buni, celor care știu să lupte.

Domnule Tăriceanu, pentru referendum, de ce nu ați votat?

- Pentru referendum nu am votat pentru că pentru măsurarea popularității președintelui sunt modalități mult mai simple și mai puțin costisitoare pe care le putem utiliza, nu trebuie să organizăm un scrutin pentru acest lucru.

Vedeți acest vot și un exercițiu bun și pentru viitoarele alegeri?

- Sigur, orice vot e un exercițiu pentru viitoarele alegeri, partidele în momentul de față își pot măsura capacitatea de mobilizare și de atragere de votanți.

Veți candida pentru prezidențiale?

- Cred că această întrebare o puteți pune cu o altă ocazie."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel