Tăriceanu, despre prezidențiale: Mă obligă să îmi depun candidatura

Lideri ALDE
Lideri ALDE

Călin Popescu Tăriceanu va candida la prezidențiale 2019.

Călin Popescu Tăriceanu anunță că electoratul liberal îl obligă să își depună candidatura la prezidențiale, urmând să stabilească dacă va fi una comună cu PSD. Președintele ALDE spune că, în sondajul deja realizat, 90% dintre cei care votează cu PSD și-au arătat susținerea pentru candidatura sa.

"Mi-am arătat această disponibilitate, colegii mei cunosc că am motivația necesară pentru a candida la următoarele alegeri, având în vedere că o viitoare candidatură comună din partea noastră și a PSD ar avea șanse mai mari. Vom discuta după data de 20, pe baza sondajelor de opinie pe care și noi le avem și colegii din PSD le au în derulare. Vom hotărî întâi separat și apoi, dacă va fi cazul, împreună, despre candidatura separată sau condițiile optime de candidatură comună", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat dacă va merge oricum mai departe cu candidatura la prezidențiale, dacă nu există o înțelegere cu PSD, Tăriceanu a spus: "ALDE, ca formațiune de factură liberală, își propune să reprezinte un anumit electorat, lucru care pe mine mă obligă să îmi depun această candidatură pentru a reprezenta acest electorat, care are o viziune liberală asupra societății, a economiei".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel