Tănase, transferat la Steaua. Gigi Becali a avut un motiv întemeiat

Bogdan Bolojan / 23 ian 2018 / 10:13
becali
becali

Cristi Tănase a revenit la Steaua într-un moment în care nimeni nu se mai aștepta. Antrenorul Gheorge Mulțescu spune care ar fi fost motivul lui Gigi Becali pentru această mutare remporară. 

Cristian Tănase (30 de ani) a fost prezentat oficial la FCSB, grupare cu care a semnat un contract valabil până la finalul sezonului şi pentru care a mai evoluat timp de 6 ani. Fostul căpitan al echipei lui Gigi Becali va purta numărul 30, conform anunţului făcut de formaţia "roş-albastră".

Mulţescu susţine că după ce Becali nu a reuşit să-i convingă pe olteni în privinţa lui Băluţă, acesta s-a reorientat spre mijlocaşul care va sta la FCSB doar până în vară: ”Eu cred că Tănase a apărut din cauza faptului că nu a putut să îl ia pe Băluţă. De aceea, Gigi Becali a aşteptat până acum. El a tot făcut presiuni la Craiova şi a înţeles că nu se poate", a declarat Mulţescu pentru DigiSport.

Performanțe la Steaua

Tănase a cucerit 3 titluri, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o SuperCupă a României alături de FCSB în cei şase ani petrecuţi alături de formaţia patronată de Gigi Becali, relatează prosport.ro. 

Cristi Tănase a semnat un contract pe patru luni cu FCSB, cel mai probabil șederea sa fiind una temporară. 

[citeste si]