Amorim pleacă de la Steaua. Becali: Dică mi-a zis că-s prea mulți

Gigi Becali a anunțat că de Amorim va pleca de la FCSB pentru că a fost informat de Dică de faptul că are prea mulți jucători în lot. 

Totodată Gigi Becali spune că l-ar putea aduce pentru câteva luni pe Cristi Tănase, după ce fostul mijlocaș al Stelei și-a reziliat contractul cu Karabukspor. Totul ar urma să fie ceva de scurtă durată, spune Becali

"Dică mi-a zis că are prea mulți jucători. Am dat deja 4, Daniel Benzar, Achim, Pleașcă (n.r. împrumutați) și Golofca (n.r. care și-a reziliat contractul), și mai e încă unul care va pleca, Amorim. Sunt 5 jucători care pleacă și o să aduc doi sau trei.

Tănase vine numai dacă nu mai are angajament și nu găsește altceva pentru el. O să-l iau să ne ajute șase luni sau să-l ajutăm noi că să plece mai departe.

Eu nu o să iau decât jucători tineri. Eu vreau să fac performanță, în același timp, să crească și valoarea. Când spui fotbal, spui bani. Nu se poate fără bani. Păi la fotbal de vorbește de 2 miliarde, 3 miliarde, 10 miliarde, 20 de miliarde...", a spus Becali la ProTV, conform gsp.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel