Tânărul fotbalist care își BATE JOC de Barcelona. Preferă să nu joace dacă nu primește bani mai mulți

Foto: Instagram. Ilaix Moriba (dreapta)
Foto: Instagram. Ilaix Moriba (dreapta)

Ronald Koeman a făcut publică situația lui Ilaix Moriba.

Antrenorul Ronald Koeman are un mesaj pentru mijlocașul Ilaix Moriba, potrivit Marca. Olandezul i-a reamintit fotbalistului de 18 ani că banii nu înseamnă totul, mai ales la vârsta sa și la începutul carierei.

Koeman a făcut comentariile înainte ca FC Barcelona să viziteze Athletic Bilbao, sâmbătă noapte, în contextul în care Moriba nu este mulțumit cu banii pe care îi primește în acest moment de la echipă. Chiar dacă are tot dreptul să ceară bani, tânărul mijlocaș nu ia în calcul situația dezastruoasă care a făcut ca Lionel Messi să plece și ca Gerard Pique să își micșoreze drastic leafa.

Ilaix Moriba se gândește doar la bani, ceea ce e trist, spune Koeman

„Am vorbit cu Ilaix acum două sau trei săptămâni, mai degrabă în calitate de persoană decât în calitate de antrenor. Situația lui este una oribilă, în opinia mea”, a transmis Koeman. „Are 18 ani, este tânăr, are șansa să joace la prima echipă, este viitorul clubului, însă este într-o situație în care nu joacă”.

„Știu ce ofertă are echipa pentru jucător. Sfatul mu este că, la vârsta sa, banii nu sunt cei mai importanți, ci meciurile jucate. Fotbalistul și oamenii săi cred altceva și sunt tare dezamăgit să aflu asta. Nu banii sunt totul”, a adăugat olandezul.

FC Barcelona renaște în sezonul 2021-2022, după plecarea șocantă a lui Lionel Messi

Sezonul care tocmai a început este unul complet atipic pentru FC Barcelona, poate cel mai ciudat din ultimele decenii. Plecarea lui Lionel Messi la Paris Saint-Germain forțează formația de pe Camp Nou să se reinventeze și să caute noi modalități să fie competitivă.

Ronald Koeman va fi dirijorul noii Barcelone

Conform Marca, misiunea de a reuși fără Messi este primordială pentru catalani, fiindcă Barcelona este Barcelona tocmai pentru că se luptă pentru trofee în fiecare sezon. În această complicată ecuație, cel mai important factor este Ronald Koeman, care va conduce proiectul de tranziție. Veștile bune sunt că olandezul este omul perfect care să conducă echipa către succes, fiind complet dedicat clubului.

Koeman are o idee foarte clară despre ceea ce vrea să vadă de la echipa sa și despre cum va ajunge acolo, așa cum s-a văzut în prima repriză a partidei cu Real Sociedad, câștigată cu 4-2 de catalani, pe care o descrie drept cea mai bună de mulți ani încoace. Cunoscându-i stilul olandezului, putem să ne imaginăm ce să așteptăm exact e la stilul său de joc.

VEZI RESTUL ARTICOLULUI AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel