Tânărul evadat de la Urziceni a fost PRINS - VIDEO

Tânărul evadat de la Urziceni a fost PRINS / Foto: Captură video Realitatea Plus
Tânărul evadat de la Urziceni a fost PRINS / Foto: Captură video Realitatea Plus

A fost prins tânărul de 18 ani care a evadat din sediul Poliției Urziceni.

Tânărul de 18 ani care a evadat din sediul Poliției din Urziceni a fost prins astăzi, transmite Realitatea Plus. Potrivit oamenilor legii, el a fost prins în localitatea Alexeni. Peste 100 de forţe de ordine îl căutau pe tânărul de 18 ani. De asemenea, zona a fost survolată de un elicopter. 

Cum i-a terorizat pe oamenii dintr-o localitate

Tânărul a fost surprins miercuri chiar de camerele de supraveghere dintr-un sat, la puțin timp după ce a încercat să intre în casă peste o femeie singură. Localnicii au încercat să-l prindă, dar individul a reușit să fugă. Totodată,  pe drum acesta a lovit un tânăr care încerca să-l captureze, potrivit PRO TV.

VEZI ȘI: FOTO - Suspectul evadat de la Urziceni, încă de negăsit. A intrat în casele mai multor oameni. "Am stat toată ziua cu ușa încuiată"

Peste o sută de polițiști, jandarmi și localnici au verificat joi localitatea Gârbovi, din Ialomița, situată la 10 km de Urziceni. Evadatul a fost surprins în zonă de mai multe camere de supraveghere. Una dintre ele l-a filmat miercuri seară, în apropierea unei săli de sport. Oamenii din localitate spuneau că stau cu frica în sân pentru că evadatul însă este liber.

“A fost la domnul în curte și s-a dus să îi fure ceva de prin casă. A intrat acolo, a speriat-o pe doamna, pe nea Titi. A sărit gardul pe acolo, prin spate. Până ne-am dus noi el a sărit gardul.”, a spus un localnic.

“A fost aici, în spate, la niște vecini, l-a lovit la picior un băiețaș, l-a scăpat din mână aseară. Am stat toată ziua cu ușa încuiată.”, a mărturisit o localnică.

Cum a evadat individul

Tânărul de 18 ani a evadat din sediul poliției orașului Urziceni  în 24 august, în timp ce era audiat într-un caz de furt de mașină. La audieri acesta le-a spus polițiștilor că are nevoie să meargă la toaletă. Un agent l-a însoțit până la ușă, dar odată intrat acolo acesta a deschis fereastra și, cum nu era niciun obstacol care să îl oprească, a sărit. 

Din Ialomiţa, el furase un autoturism de 15.000 de euro, în timp ce la la Buzău, a spart mai multe firme, locuinţe, dar şi un autoturism cu care a pornit la drum, până la Iaşi, deşi nu deţine carnet de conducere. La Iaşi, tânărul ar fi provocat un accident rutier, fugind la acel moment de la locul faptei. Se pare că în trecut, tânărul a mai evadat din arest la domiciliu, măsură pe care magistraţii o dispuseseră  pentru alte infracţiuni pe care le-a comis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel