Tânăr din Israel, pe scena iUmor. Cheloo: "Este emoționant. Dar hai să nu uităm..."

Guy First a venit tocmai din Tel Aviv, Israel, ca să îi încânte pe cei trei jurați cu niște sunete nemaiauzite până acum pe scena iUmor. În cel mai nou episod iUmor, difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, artistul va aduce pe scenă muzică veche, de toate genurile, dar le va adăuga un sunet nou, special, unic, doar cu ajutorul palmelor!

Delia a fost impresionată de ceea ce poate face concurentul din Israel din palme: "Cred că ai studiat mult pentru a reuși asta, pentru mine a fost perfect, ceva nou! Dacă te-ai muta în România și ai face astfel de concerte, ai avea concurență pentru că sunt mulți care sună...așa! Mai avem astfel de numere surprinzătoare? Mie îmi plac cel mai mult, acesta e genul meu de număr!".

De cealaltă parte, momentul nu a fost pe placul lui Cheloo: "Este emoționant că poți să scoți din palme niște sunete ritmic, pe note, înseamnă mult exercițiu, multă muncă în această direcție. Dar hai să nu uităm că oamenii pe Pământ sunt predestinați să facă lucruri mult mai interesante". Dacã va reuşi sau nu sã îi impresioneze pe juraţi, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:00, la Antena 1.

Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up" pentru „DA" şi „Thumbs Down" pentru „NU", iar cei care obţin minimum două voturi favorabile, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor", creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia "iUmor", va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel