Tamara Buciuceanu a murit. Fuego, în lacrimi: E un şoc pentru mine

Paul Surugiu (Fuego) a rememorat ultima întâlnire pe care a avut-o cu Tamara Buciuceanu. 

În direct la România TV, aristul Paul Surugiu - Fuego a rememorat, în direct la România TV, ultima întâlnire pe care a avut-o cu marea actriţă Tamara Buciuceanu-Botez, cea care s-a stins, astăzi, din viaţă. 

"E un şoc pentru mine. De fiecare dată când mergeam la ea încercam să-i alin tristeţile şi îi duceam lucruri frumoase. Iubea mâncărurile basarabene. Şi, de fiecare dată când îi duceam plăcinte cu cartofi şi varză era cea mai bucuroasă. Vă mărturisesc că e un moment unic acela că eu i-am prins pe aceşti mari actori din generaţia de aur a teatrului românesc. Fără ei, totul este altfel astăzi", a declarat Fuego, în direct la România TV.

"Cred că e imaginea umorului nostru românesc şi e una dintre cele mai emblematice figuri ale spontaneităţii. Fără ea am fi fost nu doar mai săraci, ci şi lipsiţi de spiritualitatea românească. S-a bucurat de acest har pe care l-a dăruit mai departe publicului. Era mereu veselă, de fiecare dată era cu zâmbetul pe buze. (...) Sunt extrem de emoţionat şi încerc să spun ceea ce simt deşi sunt o persoană sensibilă.... Îmi cer scuze...", a mai povestit Fuego, cu vocea înecată în lacrimi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel