Sute de membri ai secțiilor de votare au așteptat ore în șir să predea sacii cu voturi. "Nici animalele nu cară desagi ca noi"

La Ploiești, sute de membri ai secțiilor de votare au așteptat cinci ore noaptea, în ploaie și frig, să predea sacii cu voturi.

Sute de membri ai secțiilor de votare din Ploiești au fost nevoiți să stea până dimineață în ploaie și frig pentru a preda sacii cu voturi, transmite Digi24. Oamenii s-au enervat, s-au certat și au înghețat de frig. Unei femei i s-a făcut rău în timp ce aștepta. 

"Pe frigul ăsta... nici animalele nu cară desagi ca noi. Bătaie de joc ca asta niciodată nu s-a pomenit.", a spus unul dintre bărbații care aștepta să predea sacii.

"Este aproape 5 dimineața și în spatele meu mai sunt peste 100 de persoane care așteaptă să predea buletinele de vot. Am cerut o explicație și de la cei de la Biroul Electoral de aici din Ploiești însă au refuzat să ne ofere una.", a spus revoltată o femeie. 

Abia la 5.30 au reușit toți să predea sacii cu voturi. Oamenii aveau măști de protecție, însă mulți dintre nu o purtau corect, iar distanțarea socială nu a fost respectată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel