SUPERLUNA ”sânge de lup” și ECLIPSĂ TOTALĂ, 20 ianuarie: Ce se întâmplă duminică

superluna-2013-1-4068
superluna-2013-1-4068

SUPERLUNA ”sânge de lup” și ECLIPSĂ TOTALĂ, 20 ianuarie În noapte de 20 spre 21 ianuarie, va fi o combinație între eclipsa totală de lună și superluna ”sânge de lup”. Luna va avea culoase roșiatică și va părea mai mare decât de obicei. 

SUPERLUNA ”sânge de lup” și ECLIPSĂ TOTALĂ, 20 ianuarie Este ultima eclipsă de lună din următorii doi ani. Următoarea eclipsă totală de lună va fi abia în 2021, în 26 mai. Luna Sângerie va fi vizibilă în America de Nord, America de Sud, în vestul Europei și-n vestul Africii și foarte puțin în Asia. În restul Europei și-n Africa de Est eclipsa va fi parțială. 

SUPERLUNA ”sânge de lup” și ECLIPSĂ TOTALĂ, 20 ianuarie În timpul eclipsei, luna se va afla la distanţa cea mai mică faţă de Pământ. Eclipsa totală de Lună va începe duminică, 20 ianuarie, la ora 23.41 EST (21 ianuarie, ora României 06.41) şi va dura o oră. Maximul va fi la 00.16 EST. 

SUPERLUNA ”sânge de lup” și ECLIPSĂ TOTALĂ, 20 ianuarie Legat de acest fenomen, apar tot felul de teorii. 

SUPERLUNA ”sânge de lup” și ECLIPSĂ TOTALĂ, 20 ianuarie Un pastor pe nume Paul Begley din Statele Unite ale Americii a susținut că Super-Luna este de fapt un semn biblic, o profeție ce anunță sfârșitul lumii. Alții spun că Superluna ”sânge de lup” prevestește dezastre naturale. 

SUPERLUNA ”sânge de lup” și ECLIPSĂ TOTALĂ, 20 ianuarie Acestea sunt doar idei lansate de oameni, specialiștii spunând că este un fenomen obișnuit. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel