EXCLUSIV  Summit NATO istoric la Vilnius: Ucraina, războiul Rusiei și Marea Neagră - obiectivul României | Mircea Geoană, la DC News și DefenseRomania

DC News și DefenseRomania vă propun o ediție specială în care invitat va fi Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.
 

Ediția specială va fi difuzată pe data de 10 iunie 2023, începând cu ora 11:00. Invitatul emisiunii live va fi Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO.

Emisiunea specială va putea fi urmărită pe DC News și DefenseRomania, parte a trustului nostru DC Media Group.

Tema emisiunii va fi războiul brutal declanșat de Rusia împotriva Ucrainei și arhitectura actuală a frontului ca urmare a ofensivei pe care Ucraina se pare că a demarat-o pe mai multe direcții.

Va fi abordată și securitatea la Marea Neagră din perspectiva României, țara noastră aflându-se în imediata vecinătate a războiului declanșat de Rusia în Ucraina.

Susținerea NATO pentru Ucraina pentru a învinge Rusia, când va primi Ucraina avioane de luptă occidentale și cum arată viitoarea arhitectură de securitate postbelică, sunt doar câteva din subiectele pe care „numărul 2” din NATO, Mircea Geoană, le va discuta la DefenseRomania, într-o emisiune premergătoare Summit-ului istoric de la Vilnius.

Și, desigur, o întrebare care apasă tot mai greu înainte de Vilnius: Cum și când poate Ucraina deveni membră NATO?

Summit-ul istoric de la Vilnius va avea loc între 11-12 iulie 2023 în Lituania.

Găsim un consens, sperăm, până la Vilnius, în care să reconfirmăm angajamentul nostru ca Ucraina să devină, la momentul potrivit, un membru al Alianţei, dar să ne concentrăm, în acelaşi timp, pentru sprijinul politic şi practic pentru a ajuta Ucraina să învingă în acest război nedrept provocat de către Federaţia Rusă”, declara recent Mircea Geoană, secretar general adjunct al NATO, după reuniunea informală a miniştrilor de externe din NATO desfăşurată săptămâna aceasta la Oslo, în Norvegia.

Multe alte teme de interes major pentru România și întreaga regiune vor fi abordate în cadrul emisiunii.

Emisiunea va fi difuzată în format live pe DefenseRomania și DC News, dar și pe canalele de YouTube și Facebook ale celor două platforme parte a trustului DC Media Group.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel