Sulfina Barbu: USL să spună românilor cât costă acțiunea megalomanică din 17 octombrie

sulfina_barbu
sulfina_barbu

Uniunea Social Liberală se consolează prin ”întruniri megalomanice”, precum cea de la lansarea candidaților pentru alegerile parlamentare, pentru faptul că socialiștii europeni nu au venit la București, consideră vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu, menționând că Uniunea ”are obligația” să le spună românilor care este costul unei astfel de acțiuni și de unde provin.

Pe 17 octombrie, USL își va lansa toți cei 450 de candidați la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe Arena Națională, unde sunt așteptați, potrivit unor surse de la vârful USL, peste 30.000 de persoane.

În acest context, vicepreședintele democrat-liberalilor Sulfina Barbu a precizat că ,,în primul rând, cred că USL are obligaţia să le spună cetăţenilor României cât costă o astfel de acţiune megalomanică. Că noi ştim că închirierea Arenei Naţionale înseamnă peste 20.000 de euro. Să explice foarte clar că aceşti bani nu vor merge de la bugetul Primăriei Generale, de unde au aceşti bani?”, a spus ea, citează Newsin.

Potrivit democrat-liberalei, USL a rămas la nivelul ,,întrunirilor megalomanice” care amintesc de Ceauşescu. ,,Din păcate, USL a rămas la acest nivel al întrunirilor megalomanice şi din păcate ne aminteşte tuturor de întrunire pe stadioane pe care le organiza Ceauşescu. Probabil în semn de consolare că nu au venit socialiştii europeni în România să-şi desfăşoare Congresul aici din cauza problemelor de a-şi alătura imaginea cu domnul Victor Ponta vor să compenseze acest lucru prin întâlniri megalomanice”, a comentat Sulfina Barbu.

Întrebată dacă USL doreşte să acopere mediatic Congresul PPE care se va desfăşura în aceeaşi perioadă cu lansarea candidaţilor Uniunii, vicepreşedintele PDL a răspuns: ,,Foarte posibil, dar să nu uităm că la Congreul PPE vor veni şefi de state şi guverne din Europa, şi nu numai. Şi eu ştiu că atunci când ai musafiri îi primeşti cu casa curată, îi primeşti cu ce ai mai bun şi cred că este un lucru important pentru România. USL ne demonstrează că nu sunt interesaţi ca atunci când vin decidenţi importanţi din Europa să fie o atmosferă civilizată”, a conchis Sulfina Barbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel