EXCLUSIV  Suferință pentru o ZODIE. Probleme cu banii, certuri, gânduri fataliste

Rodica Mitu / 10 sep 2019 / 12:08 Salveaza PDF Comentarii
Horoscop
Descriere foto: Horoscop

O zodie va avea probleme cu banii.

„Banii sunt o problemă pentru voi. Nu reușiți să vă dați seama cum să-i gestionați, ce puteți să faceți. V-ați făcut un plan, nu v-a ieșit. V-ați bazat pe o sumă de bani, însă au apărut alte cheltuieli. Aflați de facturi neplătite, datorii sau poate că vreți să negociați toate contractele pe care le aveți. Săptămâna aceasta, nu ies lucrurile din punct de vedere financiar, mai ales că Luna Plină exact pe zona financiară se va petrece.

Sunt mari șanse să aveți tot felul de gânduri neplăcute, să fiți depresiv, să nu înțelegeți ceea ce se întâmplă. Să gândiți foarte fatalist. Nici ceilalți nu sunt aproape de voi, cum erau înainte. Nu vă sprijină și vă simțiți ai nimănui.

Pe lângă faptul că sunt probleme cu banii voștri, mai sunt probleme și cu banii celorlalți. Apar discuții și neînțelegeri.

Dacă sunt printre voi persoane care au de gestionat acte privind o moștenire, să știți că nu o să fie o săptămână ușoară. Apar oameni, apar acte, apar dovezi. Nu veți intra atât de ușor în posesia banilor sau bunurilor.

În schimb, este o săptămână foarte bună pentru spiritualitate și meditație", a spus astrologul DCNews, Daniela Simulescu, pentru cei din zodia Vărsător, în cadrul horoscopului săptămânal 9 - 15 septembrie 2019.

 

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24