Suceveanul care și-a înjunghiat iubita de 17 ani, însărcinată, a fost condamnat

A fost condamnat suceveanul care și-a înjunghiat iubita de 17 ani, însărcinată / Imagine de Boris Gonzalez de la Pixabay
A fost condamnat suceveanul care și-a înjunghiat iubita de 17 ani, însărcinată / Imagine de Boris Gonzalez de la Pixabay

Tribunalul Suceava l-a condamnat pe tânărul care și-a înjunghiat iubita de 17 ani, însărcinată.

Un tânăr care și-a înjunghiat iubita minoră, care la vremea respectivă era și însărcinată, și-a aflat pedeapsa. Andrei P. a fost condamnat de magistrații Tribunalului Suceava la 10 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor calificat, scrie Monitorul de Suceava.

Soluția nu este definitivă și poate fi contestată la Curtea de Apel Suceava. Fapta pentru care s-a ajuns la condamnarea actuală s-a petrecut în ianuarie 2020, iar victimă a fost o tânără provenită din sistemul social.

Fata a fost, în perioada 2004-2018, în plasament simplu, iar în cursul anului 2018 a fost mutată într-un apartament social din municipiul Fălticeni. Ulterior, minora a rămas însărcinată cu Andrei P. În ianuarie 2020, în urma unor certuri, fata în vârstă de 17 ani a fost înjunghiată de iubit.

După ce a fost înjunghiată cu briceagul, tânăra a fost dusă la spital, iar ulterior a locuit într-un centru social. În decembrie 2020, după ce a împlinit 18 ani, fata a cerut să părăsească respectivul centru social, iar cererea i-a fost acceptată.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel