EXCLUSIV  Subminează și monitorizează. Tactici înșelătoare ale soțului psihopat în procesul de divorț, la "Ultrapsihologie" /video

Radu Leca, captură Youtube Ultrapsihologie
Radu Leca, captură Youtube Ultrapsihologie

La emisiunea "Ultrapsihologie", pe DC News și DC News TV, psihologul Radu Leca a dezvăluit cele 40 de tehnici de manipulare folosite de psihopați înainte de divorț. Printre acestea se numără și tentativele de sabotare a procesului legal al divorțului și verificările abuzive ale telefonului sau ale mediilor sociale pentru a monitoriza mișcările partenerului.

Radu Leca a discutat despre modalitățile subtile prin care psihopatul încearcă să îngreuneze procesul de divorț: "Ai fost să depui actele? N-ai fost. Toate actele sunt la mine. Buletinul tău? S-a pierdut. Certificatul de naștere al copilului? Nu mai e. N-am avocat, trebuie să-l schimb. Mă mai gândesc. Mai cer niște acte. Actele de la canapeaua din sufragerie? Fără ea nu încep. Cine a fost procuratorul de fonduri? Ferească sfântul să ai o firmă cu el. Îți va cere și certificatul de naștere, dar și pe cel de deces al bunicii. Fără ele va jura că el nu poate să divorțeze, pentru a te sabota. Vrea să te țină cât mai mult pe loc". 

De asemenea, psihologul a vorbit despre comportamentul abuziv al psihopatului în privința verificării telefonului sau a mediilor sociale ale partenerului: "Am văzut că ți-a dat add Ștefan pe Facebook. Cine e?". Radu Leca mai adaugă: "Soția mea mă înșală. N-am dovezi, dar le strâng. Simplu. Ginecologul este bărbat. Și ce să vezi, și preotul este bărbat. Primarul care ne-a cununat este bărbat. Cei de la Direcția Generală de Protecție a Copilului, toți sunt bărbați. Șoferul de taxi de azi era bărbat. Cumnatul meu e bărbat. Și bunicul e bărbat. Este o demență, o manie. Cu cine fac meditații copiii? Cu profesorul Iorgulescu. Aha, tu l-ai ales, fiindcă ai o relație cu el. Cu cine face balet fata noastră? Cu familia Oprescu, care conține un bărbat pe care tu l-ai ales. Cu cine face sport, pian, desen? Cu un bărbat, pe care tu l-ai ales? E criminală treaba, te va bănui din orice, evident că e minciună".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel