SUA, de nerecunoscut după LUPTELE de stradă. Imagini ireale: 'E ceea ce presa, de frică, nu a arătat' (Video)

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Imagini ce amintesc mai degrabă de perioada războiului. Statele Unite ale Americii se confruntă cu lupte de stradă între protestatarii violenți și forțele de ordine.

Un cetățean american s-a plimbat cu mașina prin New York, prin Manhattan, inima metropolei americane. Acesta a filmat întregul moment, iar imaginile surprinse pe celebrele bulevarde Fifth Avenue și Madison Avenue sunt ireale și amintesc de scene dintr-o țară aflată în război.

Americanul arată unde au dus protestele „pașnice” din Statele Unite.

Pe imagini se poate observa cum Manhattanul este efectiv baricadat după ce a fost devastat de protestatarii violenți care au spart magazinele de lux de pe celebrele bulevarde ale New York-ului.

În videoclip se pot observa magazine ale brandurilor de lux precum Armani, D&G, Dior, Chanel, Rolex, Breitling și multe altele, care sunt efectiv baricadate, au geamurile acoperite și sunt de nerecunoscut. Exact ca în perioada războaielor. 

Persoana care a filmat spune că autoritățile au reușit să curețe străzile, dar imaginea unui New York baricadat e ceva ce americanii nu și-ar fi putut imagina niciodată.

„E ceea ce presa nu a arătat. Ati văzut vreodată Manhattan-ul arătând așa?  Nu vor să vă arate acest lucru pentru că le e frică”, spune cetățeanul american care conduce prin Manhattan în timp ce filmează.

„Se va întâmpla din nou (n.r. - distrugeri). Dacă li s-a dat voie să facă așa ceva o vor face din nou”, mai precizează bărbatul care filmează.

Imaginile video au fost publicate pe rețeaua de socializare Facebook de Dimitriu Cristi care a precizat că filmarea a primit-o de la un prieten din Statele Unite.

Am primit video-ul ieri de la un prieten de peste ocean și îl dau să vedeți toți cum arata Manhattan-ul la orele...

Publicată de Dimitriu Cristi pe Vineri, 5 iunie 2020

SUA se confruntă cu o serie de proteste violente izbucnite după moartea lui George Floyd, un cetățean american de culoare, ucis în timpul arestării de către poliție. Donald Trump a denunțat deturnarea protestelor pașnice de către extrema stângă Antifa.

În mai multe orașe din SUA protestatarii furat din magazine după ce le-au spart, situația scăpând de sub control.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel