Urmărește emisiunea live


SUA caută un român care ar fi falsificat legitimaţii CIA şi FBI

Autorităţile americane caută un cetăţean roman, Roberto Crăciunică, în vârstă de 34 de ani, care s-ar ascunde în Germania şi care ar face parte dintr-o reţea de trafic cu legitimaţii de securitate false ale CIA, FBI şi Agenţiei pentru Securitate Internă, relatează Federal Times.

Legitimaţiile au fost produse de compania Master Equipment, care le-a vândut pe internet şi le-a trimis prin curier, din oraşul german Kaarst, în perioada ianuarie 2010-septembrie 2015.

Autorităţile au închis site-urile www.badge-police.com şi www.master-equipment.org pentru a destructura operaţiunea.

Românul a fost inculpat în octombrie 2015, iar INTERPOL-ul a emis o notificare roşie pentru arestarea şi extrădarea lui.

În iulie 2013, un bărbat înarmat şi echipat cu vestă antiglonţ a intrat într-un cinematograf din Michigan. La sosirea poliţiei, el a prezentat o legitimaţie CIA falsă, produsă de Master Equipment.

În ianuarie 2014, agenţi ai Administraţiei de Securitate a Transporturilor au oprit un bărbat cu legitimaţie falsă CIA care a încercat să intre într-o zonă interzisă a Aeroportului Naţional Reagan.

În august 2015, un bărbat înarmat a încercat să intre în Comandamentul pentru Pregătire Navală Nucleară din Carolina de Sud, prezentând o legitimaţie falsă a Agenţiei pentru Securitate Internă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel