Student către Badea: Sunteți SINGURUL om în care am încredere. Vă fac o propunere / ÎNREGISTRARE

Badea
Badea

Un student român recent întors din Olanda i-a transmis un mesaj lui Mircea Badea.

Un ascultător Radio ZU a intrat în direct, la emisiunea cu Mircea Badea şi i-a prezentat câteva idei care consideră că ar fi util de aplicat în această perioadă. Ascultătorul, un student în vârstă de 20 de ani, reîntors recent din Olanda, a declarat că Mircea Badea este cam singura persoană din media în care mai are încredere. 

Iată ce propune ascultătorul Radio ZU:

"Trebuie să recunosc că sunteţi singurul om din presă în care, în momentul de faţă, mai am încredere. Din ce punct de vedere: o gaşcă de tineri mai nebuni care n-avem ce să facem în perioada de izolare ne-am gândit: ‚constatăm zilnic câţi oameni au murit, câţi s-au infectat, constatăm problemele’. Dar ştiţi ce nu facem? Nu avem iniţiative.

Echipa noastră a construit trei proiecte pe care le-a propus autorităţilor locale şi centrale: am vorbit la ministere, la primării. Unul din ele era următorul: să construim o bază de date naţională, permanentă, cu oameni, circa 100.000, la care să aibă acces autorităţile locale, DSU, etc... pentru a sprijini vârstnicii în situaţii precum pandemia, canicula, inundaţii, etc... Mai mult decât atât, am vorbit la Ministerul de Finanţe şi cu doamna Violeta Alexandru la Ministerul Muncii următorul aspect: aduceţi voi în această bază de date oamenii care sunt în riscul de a nu mai avea bani de mâncare şi daţi-le tichete de masă ca să nu ajungem ca în Italia, sau cumpăraţi legume, mălai, ulei, de la agricultorii români şi daţi-le acestor oameni."

Răspunsul lui Mircea Badea şi celelalte propuneri făcute de către tânăr, aici: 

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy