Student către Badea: Sunteți SINGURUL om în care am încredere. Vă fac o propunere / ÎNREGISTRARE

Badea
Badea

Un student român recent întors din Olanda i-a transmis un mesaj lui Mircea Badea.

Un ascultător Radio ZU a intrat în direct, la emisiunea cu Mircea Badea şi i-a prezentat câteva idei care consideră că ar fi util de aplicat în această perioadă. Ascultătorul, un student în vârstă de 20 de ani, reîntors recent din Olanda, a declarat că Mircea Badea este cam singura persoană din media în care mai are încredere. 

Iată ce propune ascultătorul Radio ZU:

"Trebuie să recunosc că sunteţi singurul om din presă în care, în momentul de faţă, mai am încredere. Din ce punct de vedere: o gaşcă de tineri mai nebuni care n-avem ce să facem în perioada de izolare ne-am gândit: ‚constatăm zilnic câţi oameni au murit, câţi s-au infectat, constatăm problemele’. Dar ştiţi ce nu facem? Nu avem iniţiative.

Echipa noastră a construit trei proiecte pe care le-a propus autorităţilor locale şi centrale: am vorbit la ministere, la primării. Unul din ele era următorul: să construim o bază de date naţională, permanentă, cu oameni, circa 100.000, la care să aibă acces autorităţile locale, DSU, etc... pentru a sprijini vârstnicii în situaţii precum pandemia, canicula, inundaţii, etc... Mai mult decât atât, am vorbit la Ministerul de Finanţe şi cu doamna Violeta Alexandru la Ministerul Muncii următorul aspect: aduceţi voi în această bază de date oamenii care sunt în riscul de a nu mai avea bani de mâncare şi daţi-le tichete de masă ca să nu ajungem ca în Italia, sau cumpăraţi legume, mălai, ulei, de la agricultorii români şi daţi-le acestor oameni."

Răspunsul lui Mircea Badea şi celelalte propuneri făcute de către tânăr, aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel