Stenograme Trășculescu: Trebuie să mai ies deputat şi ies, indiferent ce se întâmplă

trasculescu dc
trasculescu dc

Interceptări din dosarul deputatului PDL acuzat de luare de mită, Alin Trășculescu, arată cum parlamentarul încerca să obțină bani pentru a-și întreține financiar campania electorală, potrivit Digi 24.

Alin Trăşculescu afirma că are influenţă asupra lui Bogdan Dumitrescu, consilier departamentul Lucrări Publice din MDRT, dar şi asupra lui Silviu Popescu, directorul Direcţiei Programului Național de Dezvoltare a Infrastructurii din MDRT. În referatul procurorilor care anchetează cazul, din șase noiembrie, apare o discuție între Alin Trășculescu și Marian Calotă, intermediar al deputatului.

Democrat liberalul spune: ”În momentul ăsta eu mă duc, că am treabă....trebuie să mai ies deputat şi ies, indiferent ce se întâmplă, dar acum am nevoie de ajutor. Important e că aţi încasat. Nu mă duceţi cu mănuşi! Că nu sunt fraier.”

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a trimis marți ministrului Justiției solicitarea de a sesiza Parlamentul pentru a aproba arestarea deputatului Alin Trășculescu, acuzat de fapte de corupție. Președintele PDL Vrancea, Alin Trășculescu, a fost reținut sâmbătă noaptea pentru trafic de influență și spălare de bani, în urma unui flagrant. Marți dimineață deputatul a fost eliberat din arestul Poliției Capitalei. El a fost surprins în timp ce primea mită suma de 50.000 de lei. Potrivit procurorilor, suma menționată reprezintă doar o parte din cifra totală de aproape jumătate de milion de lei, pe care Alin Trășculescu ar fi primit-o în ultimii doi ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel